De meubelen zijn leverbaar in vele kleuren en materialen.

Creafort staat gelijk aan meubelen met een zorgvuldige afwerking

Een echt Hollands familiebedrijf, opgericht door J. Steenkamer in 1922 in Gouda

Maatwerk is bijna altijd mogelijk.

Over Creafort

Grote collectie tafels, stoelen en kasten.

Sinds 1922 bedenkt en ontwikkelt het Nederlandse merk Creafort, meubelen met een zorgvuldige afwerking en oog voor detail.

Zij past de laatste technologie toe in productietechnieken en produceert milieuvriendelijk. De ontwerpen komen veelal van daarvoor geselecteerde ontwerpers zoals Frank Weil en Mart van der Meer, Lennart Boer. 

Creafort meubelen worden toegepast zowel thuis als op het werk. De maakwijze wordt altijd gestuurd op kwaliteit van constructie en materialen. Duurzaam maken wij de meubelen al sinds 1922.

Neem contact op voor deskundig advies

De 5 beloften van Jan

Een persoonlijke benadering

De jarenlange ervaring van de familie Steenkamer en van Jan Steenkamer jr. (de 3e generatie) staat garant voor 5 beloften.

1. Deskundigheid: u krijgt een advies dat past bij de uitgangspunten van uw project. Jan heeft hier jarenlange ervaring mee.

2. Brede keuze: de collectie bestaat uit meerdere programma’s.

3. Flexibiliteit: op vele onderdelen kunnen de meubelen aangepast worden aan uw specifieke eisen. Denk aan bredere tafelpoten, speciale sterke materialen voor tafelbladen, eindeloze kleurcombinaties.

4. Betrouwbaarheid. U kunt erop rekenen dat de meubelen worden geleverd op de afgesproken levertijd, met de kwaliteit die u verwacht en gemonteerd indien gewenst.

5. Aantrekkelijke prijs.

Ervaar Jan's 5 beloften persoonlijk!

Missie en visie Creafort

Creafort laat mensen tot hun recht komen in werk- en woonruimtes door hen mooie, comfortabele en tegelijkertijd functionele meubelen te bieden. Wij creëren innovatieve en duurzame meubelen voor projectinrichtingen op het gebied van zorg, kantoor en horeca. Hout is een essentiële component in onze collectie omdat wij geloven in de natuurlijk uitstraling en comfort ervan.

Schitterende materialen

De meubelen van Creafort kenmerken zich door het gebruik van 1e klas materialen

Hout - Eerste klas geselecteerd hout.
De Creafort ® collectie onderscheidt zich door het gebruik van geselecteerd hout. Verantwoorde herbebossing in de landen van herkomst waarborgt de hoeveelheid hout voor nu en in de toekomst.

Milieueisen

Creafort produceert al sinds 1922 meubelen die generaties gebruikt worden. Duurzaam produceren is voor ons vanzelfsprekend. Onze fabriek voldoet aan alle door Nederland/Europese gestelde milieueisen. Creafort is lid van de CBM, Centrale Bond voor Meubelfabrikanten.

Rijke historie

Het familiebedrijf Steenkamer Meubelfabrieken bestaat al sinds 1922

In een kleine meubelwerkplaats in de historische binnenstad van Gouda, vervaardigde J. Steenkamer sinds 1922 de eerste Creafort-meubelen. Meubelen op bestelling, geselecteerd uit eerlijk hout en met veel zorg en vakmanschap afgewerkt.

Het bedrijf overleefde de 2e wereldoorlog en groeide gestaag. De oprichter Jan Steenkamer stierf helaas op jonge leeftijd maar zijn vrouw nam de zaak over, gesteund door familie. Al snel kwamen de zoons haar helpen. Het merk Creafort zag het licht in 1970. Creafort bleef haar collectie vernieuwen en groeide uit tot een bekend merk. De 3e generatie zwaait nu de scepter en heeft zich gespecialiseerd in projectinrichtingen.

ROR in beweging

Een kijkje achter de schermen

https://static.marcomprocloud.eu/account/54a2a6abca6e548339412af9/cache/imagecloud/26344e747059c3810df44a6b9037e072/f85d1e970b79309f4785b9087d6a98da255b6619.jpg

Bij Creafort wordt er veel aandacht gespendeerd aan details. Zowel tijdens het ontwerp en productie van een nieuw meubelstuk als tijdens een foto productie sessie.

 

Klik hier om het filmpje te bekijken.